Tobias Persson komiker

Stand Up Comedy

Tobias Persson är den sprudlande komikern som ditt evenemang behöver för att förvandlas till en kväll fylld av gapskratt och oförglömliga minnen.

 • Tobias trollbinder publiken med sin naturliga förmåga att hitta humor i det enkla, vilket gör varje ögonblick oförutsägbart och underhållande.
 • Hans genuina skratt skapar en atmosfär där alla känner sig inkluderade, omslutna av värme och gemenskap från scenen.
 • Varje framträdande är en mångsidig resa – Tobias tar publiken från stillsamma leenden till bubblande skratt, alltid med en personlig touch.

Att välja Tobias för ditt event är att välkomna en kväll där skratt och glädje står i centrum, där varje ögonblick blir en del av en gemensam upplevelse som förenar.

Tobias Persson föreläsning

Humor om Hållbarhet

Är det meningsfullt att du petar in dina rengjorda syltburkar och mjölkkartonger vid återvinnings-stationen medan Kina släpper ut mer avgaser än flertalet länder tillsammans? Är det logiskt att FN pläderar för jämlikhet samtidigt som de utser den iranska regimen som ordförande för mänskliga rättigheter?


Kan man gilla Greta Thunberg men ändå flyga till Mallis ibland? I en värld full av motsägelser och komplexa frågor, kan svaret ibland vara att skratta åt absurditeten i alltihop.

 • Genom humor belyser Tobias de stora och små paradoxerna i våra ansträngningar för hållbarhet.
 • Han använder skratt som ett sätt att öppna upp för diskussion och reflektion kring komplexa ämnen som politik och miljö.
 • Tobias visar hur man kan hantera tunga ämnen med en lättsam touch, vilket gör det lättare att ta in och bearbeta informationen.

Frågorna är många och svaren tycks få. Vad ska vi alla göra för att orka med en och nervänd, komplex värld? Kanske bara skratta åt alltihop… Med Tobias Persson får du en föreläsning som inte bara underhåller, men också belyser vikten av humor och skratt i vår strävan att förstå och hantera världens komplexitet.

Tobias Persson föreläsning

Lycka! Själ! Fokus! – En stor förOläsning

En rolig, träffande och kärleksfull parodi på inspirationsföreläsare av och med Tobias Persson.

Tobias står på scen som sitt alter ego, livscoachen, inspirations-föreläsaren, kick off-gurun och pepp-proffset Johannes Klebe. En man med till synes gränslös tro på sig själv, trots att han inte har någon egentlig backning för detta. Med hejdlöst gott humör strör han klyschor och undermåliga slutsatser på scen om lycka, själ och fokus och verkar själv tro att det går riktigt bra.

 • Tobias Persson framträder som den karismatiska och översäkra Johannes Klebe, en figur som humoristiskt överdriver rollen som inspirationsföreläsare.
 • Klebe bjuder på en blandning av klyschor och svaga slutsatser om lycka, själ och fokus, vilket skapar en rolig och träffande parodi på självhjälpskulturen.
 • Trots brist på verklig grund, övertygar Klebes hejdlösa optimism och självförtroende, vilket bidrar till en underhållande och tankeväckande upplevelse.

Mina damer och herrar, gör er redo att växa som människor… för här kommer mannen med gödslet: Johannes Klebe!

Tobias Persson föreläsning

Fördomar – A till Ö

Oavsett om du är en sushi-ätande stockholmare, en rasistisk skåning eller en homofobisk norrlänning, har du garanterat fördomar du är omedveten om. Denna föreläsning med Tobias Persson kommer att ge en djupare insikt i dessa fördomar och hur de påverkar oss alla.

 • Vi utforskar personliga fördomar och hur de påverkar vardagen.
 • Analys av vanliga stereotyper och myter i vårt kulturella landskap.
 • Strategier för att bryta sig fri från begränsande föreställningar och normer.

Föreläsningen är en ögonöppnare som inte bara avslöjar dolda fördomar utan också erbjuder vägar till förändring och personlig utveckling.

Tobias Persson konferencier

Konferencier

Tobias Persson är den professionella konferenciern som ditt företag behöver för att säkerställa ett lyckat och minnesvärt event. Med Tobias vid rodret kan du vara säker på att ditt företagsevent blir en succé.

 • Som erfaren konferencier garanterar Tobias en smidig och effektiv eventhantering. Han håller programmet på rätt spår och ser till att alla delar flyter ihop perfekt.
 • Med sin bakgrund som stand-up komiker införlivar Tobias en unik touch av humor i varje tillställning. Han livar upp atmosfären och fyller rummet med energi och skratt.
 • Tobias skapar en engagerande och underhållande miljö som gör att varje deltagare känner sig involverad och uppskattad.

Med Tobias Persson som din konferencier kan du förvänta dig ett företagsevent där professionalism möter humor och glädje. Han är nyckeln till att skapa en oförglömlig upplevelse som både stärker teamandan och lämnar ett bestående intryck hos alla närvarande.